Upprop: planner behöver hjälp av Generation Y!!!

Jag behöver hjälp! Fr a av er som är upp till 30 år. Så här är ”briefen”:
Baby boomer-generationens viktigaste bok är antagligen ”Catcher in the rye” av JD Salinger (”Räddaren i nöden på svenska). Den definierar den generationen till stor del. På samma sätt är Douglas Couplands ”Generation X” viktig när det gäller att definiera den generation jag tillhör (och som också kallas Gen X). Men jag är helt jävla blank när det gäller böcker som skulle kunna definiera Generation MeWe/Gen Y. Finns det någon bok som känns direkt definierande av värderingar, livsstil och liknande för den generationen. Vilken är den viktigaste boken för personer födda mellan ’79-’89 (egentligen rör sig generationer över tjugo-trettio år men min dotter läser inte riktigt samma saker som Fretardo och andra ;)).