En måndagsrant

Det har varit en lång dag. Imorse var det sju minusgrader och lokalradion berättade om ett par olyckor. Jag som fyllt bilen med skräp för vidare transport till de sälla jaktmarkerna i.e soptippen fick snabbt planera om och jaga buss även imorse. Soporna åkte HS och slängde, och kunde inte låta bli att fnittra över all hjälp hon fått av männen på Fågelmyra. Bilen kom sen till användning för inköp av allvädersskor till Solstickan vars fötter växer värre än något annat. Jag hittade ett par av hans strumpor i min strumplåda.

Jobbet har idag inneburit diverse ad-jobb (alltså ad som i art direction – ad som i advertising gör jag ju varje dag…). Varför det? Jo, för våra ad:s ”har ta’tt slut” dvs. de har sina söta häckar fulla med andra jobb. Jag har ”pyntat” en konceptpresentation vilket inneburit att jag kört både Illustrator och Photoshop. Kunden är nöjd, nu gäller det bara att konceptet blir insålt imorgon. Men det är utom vår kontroll. Åkte hem till kunden ikväll med presentationen nedbränd på cd och hon ringde vid halv nio och kollade några detaljer i underlaget för konceptet.

Efter att jag kommit hem från kund, via ICA Maxi, har jag suttit och gjort inbjudan till RT och LC:s julbal den 17 december. Återigen har CS (och då inte CS som i Counterstrike utan CS som i Adobe Creative Suite…) fått bekänna färg.

Den långa dagen börjar kännas bakom ögonlocken. Och det är tidigt imorgon igen. Jaga buss, sitta och trängas med gymnasister och sura kärringar. Nästa kärring som ber mig dra ner ljudet i mina hörlurar slänger jag av bussen på nya Ornäsbron. Och imorgon tänker jag ha jeansjacka och skinnjacka på mig. Idag var det för kallt med tjock tröja och halvrocken. Och på torsdag ska jag ha min nya kostym – jag kommer vara så jävla snygg!

På tal om snygg: när jag gick runt på Maxi ikväll lyssnade jag på Cardigans och jäklar vad det är en bra skiva.
Och Nina Persson är fortfarande Sveriges popprinsessa #1.