Vad vore världen utan rubriker.

Men hur svårt är det. Johanna – jag vill fika, inte inleda ett förhållande…

Tröttheten faller över mig. Så plötsligt. Precis som den blå känslan föll över mig på väg hem. Den där känslan av frustrerad meningslöshet. Känslan av att inget någonsin blir bra. Aldrig. Aldrig igen. Och jag skulle faktiskt behöva ta ut en ledig dag imorgon. Men jag har samtidigt inte lust att sitta här hemma och glo med HS. Jag har ett antal grejer jag behöver göra – däribland bråka med idioter på PRV.

Men jag var jävligt snygg idag. Svarta jeans, svart U.S.PA piké och min nya svarta kavaj. Synd bara att det är jag som ser om någon har något nytt på sig på mitt jobb…

Vad ligger för övrigt i pipeline? Mycket.
– naming av ett företag.
– två större varumärkesstrategiprojekt ska dras igång i mitten av oktober respektive mitten av november.
– förfina konceptet som jag presenterade imorse.

och det är bara en liten del av det som ligger framför mig. Och på tisdag ska vi åka till Fjollträsk med byrån (därav mitt fiskande efter att få fika med min idol Fretardo/Li’lFoxyRetardo). Nån annan som vill fika på typ eftermiddagen den 11:e?

Här hemma är det som vanligt. Vilket knappast är speciellt kul att ens skriva om.

För övrigt tillhör jag den lilla skara som tycker att ”Kommissionen” är helt ok. Å andra sidan älskar jag serien ”Vita Huset” (och hatar därmed SVT som valt att köra den i SVT24).

Fan. Jag har såna där krypningar i benen. Det är inget bra tecken. Dags att sova.