Hej Emrik

Underbart att se dig Emrik!

Fredagarna är riktigt godis för en familj där dottern har fått all den musikalitet som göms lite här och där såväl på moderssidan som på faderssidan. Och Doobidoo är faktiskt lysande och idag hade de hittat en lysande combo i lag Agnetha Sjödin/Emrik Larsson. Som gammal musikräv är det underbart att se Emrik så fräsch och på gång. Att sedan Agnetha Sjödin har hittat sitt jag – och det handlar om musik – är rätt skönt. Deras duett med ”Up where we belong” var faktiskt oerhört läcker.

Emrik, som tidigare sjöng i Stonefunkers och hade en del i gamla Union Carbide Productions (jepp – Emrik efterträddes av Ebbot Lundberg som numera är världsstor med Soundtrack of our lives) och numera är en del av det svenska superbandet Arose, där Emrik sjunger uppbackad av Jenny Berggren från Ace of Base, Magnus Rosén från Hammerfall, Imre Daun och Glenn Sandgren. Efter alla år med både knark- och alkoholproblem har Emrik tagit sig i kragen. Själv skulle jag älska en återförening med Stonefunkers, med Papa Dee på rap-platsen som förut.

Jag kan bara säga – ibland är faktiskt public service outstanding.