Puckad Linda Rosing

Ursäkta men hur puckad får man vara?

EXPRESSEN.SE/Nöjesnyheter: Linda Rosing: Därför övergav jag min dotter

Det är inte sandat ända upp, det är en sak som är säker. Lyset är tänt men ingen är hemma. Alla fåren är inte i hagen. Osv.

För att citera Bianca:

Jag tycker det första är värre när Linda pratar om sådant än när hon visar brösten, de är ju när allt kommer omkring liksom bara ett par plastpåsar med silikon och lite hud över. När Linda talar ut om sin relation med dottern viker hon även ut dottern.

Kunde inte sagt det bättre själv. Klipp dig, ta ur silikonet, säg nej till alla tidningar (och skicka fr a inte ut pressmeddelande om hur synd det är att du inte har kontakt med din dotter), ge fan i att skriva en bok, ge fan i att åk ut i skolor och prata. Sluta drick. Sluta knarka.

Då. Kanske då kommer dottern att kunna tänka sig att närma sig dig, Linda R. För det finns inget värre än att känna sig sviken av en förälder – särskilt inte i sex-, sjuårsåldern. Jag vet. Jag blev det. Och det är inte lagat ännu.

Det bästa du kan göra just nu, Linda, är att ge fan i att försöka kontakta din dotter. Hon är inte till för ditt välmående. Du är till för hennes. Du gav fan i att finnas för henne när hon behövde dig – varför ska hon finnas nu när du behöver henne?