Vink vink till mediabloggarna

Det här är för fan sorgligt.

Sigge försöker att göra en sorts uppskattning hur många som kommer att fortsätta blogga. Gissa på grund av vad? Jo, att ett par mediabloggare slutat att blogga… Och självklart går Linda Skugge igång på det.

Hello Sigge och Linda. Ni har missat något – när ni gått vidare till något annat så är vi kvar, vi som anser att bloggande är något annat än en trend. Typ Erik, Annica, Adland, Researcher, Media Culpa, Suburbia och andra som hållit på år ut och år in – innan ni ens visste vad bloggande var.

Och självklart är det så att Otto nu tröttnat på att nyhetsjournalisterna bara läser bloggar och inte gör som han säger…

Pscht som man säger till katter… Ingen kommer att sakna er.

Uppdaterad:
Drakbloggare (intressant namnval) kanske borde använda sina kunskaper i research för att inse att saker och ting fanns innan ni försökte uppfinna det hela: det är bara att läsa hos Allas Vår Bloggarmoder Tiger: Bloggdöden, Jag vill vara bara jag och inget annat., En ny blog var 6:e sekund. Eller varför inte rent historiskt leta reda på gamla reloaders. Då kanske någon äntligen inser att bloggande har funnits sen 1996. Typ. Och tidigare.