Lite indie idag

1 down – 4 to go. De överlevde min Powerpoint-presentation… De älskar oss! :) (och vi älskar den här kunden tillbaka). Dags att bita tag i morgondadens presentation – jag tycker iofs den känns rätt klar men det är nog läge att skriva ihop konceptet lite mer.

Just nu: ”Cannonball” med The Breeders – kände för att köra indie-playlisten. I eftermiddag kanske Solstickan kommer hit ett par timmar medan HS och Terrorprinsessan åker iväg till nån väninna. Tror att han skulle gilla det – bad HS i sådana fall ta med min Acer så kan han kolla DVD-film eller spela spel.

Lite trött. Satt helt klart uppe för länge inatt. Jag måste få ordning på det helt klart – så här kan man ju inte ha det. Och tyvärr blir det ingen modekatastrofbild eftersom det visade sig att bilden blev alltför dålig – jag är en kass spion.