Linda är snygg

Ramlar in på TV4s fredagspanel.

Linda Skugge – fasen vad snygg du var idag! Passar verkligen i det somriga håret och du passar lite rundare. Jag måste säga att den här panelen är ju fullständigt outstanding: Linda, Stigbjörn Ljunggren och Tove Lifvendahl. Lysande hjärnor och en svada som är ohejdbar.

Det är också underbart att se Linda Skugges fascination över att sitta med the grand old krönikör Jan Guillou :).

Det har varit en fantastisk vecka med Annika Hagström och Jan Guillou som ankare i morgonsoffan. Det har visserligen varit meningslösa diskussioner eftersom varenda inbjuden gäst har skräckslaget darrat sig igenom att sitta mittemot två av Sveriges tuffaste journalister. Och Guillou har kört över de flesta åsikter som inte hållit någorlunda logisk stringens. Idag tog han livet av Djurens Rätt genom att påpeka att det enda de kan säga är ”Ät inte kött”.