Delad förstaplats för dagens plattnacke

och den delade förstaplatsen går till två minst sagt idiotiska uttalanden:

 1. Stefan Olsson, SDs ordförande i Landskrona försvarar att man hänger ut en sexåring som ”fiende mot demokratin” med att förklara att det visar hur barn ”i vissa kulturer fostras att göra uppror mot oliktänkande och sätta sig emot samhället från första början”. Jag antar att Stefan Olssons egna eventuella barn är uppfostrade i ett frihetligt tänkande runt mångfald, andra kulturer och liknande.
 2. Stockholmsvänsterns Ann-Mari Engel gör en minst sagt märklig saltomortal när hon ger sitt stöd till syndikalisterna som försöker pressa pengar av Berns Salonger i bästa maffiastil.
 • Är iofs inte insatt, men Hannes artikel verkar mer än lovligt svamlande. Var ju rätt lätt att hitta ganska tydliga förklaringar: https://www.sac.se/Aktuellt/Nyheter/Bakgrund-ti

 • Han har lifetime award. Men just nu när jag har en fet oväntad kvarskatt blir jag lite lätt mordisk.

 • Som gammal syndikalist håller jag mig ifrån att använda dem som sanningssägare…

 • Ursäkta? Ohlys uttalande om att det är för lätt att bli rik för en småföretagare i Sverige då? Du får nog klämma in tre på pallen.

 • Peter K Nordanstig

  Fråga istället varför mannen som är imam i Landskrona tar med sitt barn för att störa ett möte med tillstånd. Hamas använder barn som levande sköldar.
  Vad hade palestinaflaggorna där att göra? Folk begriper bättre än så och köper inte denna snyfthistoria.

 • Grattis. Du vann den här veckans pris.

  On the fly. iPhonish.
  Keep me posted.

  24 jun 2010 kl. 17:51 skrev ”Disqus” <>: