Dumpat

Också ett sätt att göra brandingtävlingar:
Slicka på en chokladöverdragen Jeep
(tipstack Jane G)

null

Johanna har snöat in på Facebook :)

På Facebook handlar det också om hur många vänner man har. Där har jag bara drygt 200. Ändå blir jag stressad. Det handlar inte längre om att hinna ringa kompisarna och föreslå en fika eller lunch på stan. Nej, jag är fullt upptagen med att skicka virtuella födelsedagstårtor, drinkar och peta folk i sidan. Jag är alldeles för busy för att ordna en allhelgonamiddag, alla förberedelser för halloween på Facebbok tar ju livet av mig. Pumpor ska kastas, vampyrer ska designas och sminkas. Gå på bio kan man glömma, alla movie quizzes tar sådan himla tid. De vänner som inte har Facebook blir ett problem. Hur ska jag hålla reda på vad de håller på med nu? Is-funktionen är ju så behändig. Snälla ni, anmäl er på Facbook nu, säger jag med en svag irritiation i rösten.

null

Ännu ett exempel av ”journalister-som-inte-förstår-den-stora-bilden-men-anses-ha-expertkunskap”. Jag blir bara trött. Tack och lov för Wass.

null

Amerikanska PC Magazine har listat sina 100 favoritbloggar (via Vassa). Det är knappast en oväntad lista av gamla monoliter inom bloggosfären. Mer intressant är då Lottas postning om hur många bloggar det egentligen finns i Sverige.

  • nef

    Haha. Apropå Facebook och virtuella tårtor osv. – sambon (den korta tid han hade ett Facebookkonto) tänkte skicka två skålande champangeglas till sin 17-åriga lillasyster, men se – det fick han inte! ”Mottagaren är inte tillräckligt gammal för att mottaga din hälsning” eller något sådant fick han besked om.

    Om detta är ett utslag av moralpanik, antingen gällande att minderåriga minsann inte ska dricka alkohol eller ett försök att stävja ”grooming”, kan man nog endast spekulera i. ;P

  • nef

    Haha. Apropå Facebook och virtuella tårtor osv. – sambon (den korta tid han hade ett Facebookkonto) tänkte skicka två skålande champangeglas till sin 17-åriga lillasyster, men se – det fick han inte! ”Mottagaren är inte tillräckligt gammal för att mottaga din hälsning” eller något sådant fick han besked om.

    Om detta är ett utslag av moralpanik, antingen gällande att minderåriga minsann inte ska dricka alkohol eller ett försök att stävja ”grooming”, kan man nog endast spekulera i. ;P