Yowsa, politics b-boystyle

 • Thomas Tvivlaren

  Onekligen djärvt! Inte helt säker på att jag tycker om ännu mer distansering från sakfrågor och politikens faktiska innehåll dock…men samtidigt så är det ju inte innehåll och substans som masskommunikativ reklam normalt spelar på. Ser fram emot Alliansens nästa kampanj innehållandes Nyamko *hubba-hubba* och Calle Bildt sjungandes ”4 bugg och en Coca-Cola”. Sex + humor = Säljer som bara f-n! ;)

  För övrigt var travesteringen av slutscenen av Sopranos också kreativt:

 • Thomas Tvivlaren

  Onekligen djärvt! Inte helt säker på att jag tycker om ännu mer distansering från sakfrågor och politikens faktiska innehåll dock…men samtidigt så är det ju inte innehåll och substans som masskommunikativ reklam normalt spelar på. Ser fram emot Alliansens nästa kampanj innehållandes Nyamko *hubba-hubba* och Calle Bildt sjungandes ”4 bugg och en Coca-Cola”. Sex + humor = Säljer som bara f-n! ;)

  För övrigt var travesteringen av slutscenen av Sopranos också kreativt:

 • /M

  Häng med, häng med, nu hänger vi med. Tack gode gud för att NyD-trenden för publikfrieri inte utvecklades till något i stil med exemplen ovan. Tänk dig en smygfnittrande Lars Leijonborg omringad av lättklädda tjugoåringar som sjunger dunka dom gul och blå lasse lasse till ett rnb-beat från nrj dance station 4. Brrr. Eller om Göran Persson hade rappat sitt svar till Timbuk2 med Bodström som DJ-Fresh med hårda beats!!

 • /M

  Häng med, häng med, nu hänger vi med. Tack gode gud för att NyD-trenden för publikfrieri inte utvecklades till något i stil med exemplen ovan. Tänk dig en smygfnittrande Lars Leijonborg omringad av lättklädda tjugoåringar som sjunger dunka dom gul och blå lasse lasse till ett rnb-beat från nrj dance station 4. Brrr. Eller om Göran Persson hade rappat sitt svar till Timbuk2 med Bodström som DJ-Fresh med hårda beats!!

 • Thomas Tvivlaren

  /M: En jäkla tur att jag inte läste det där innan min redan försenade lunch! ;)

 • Thomas Tvivlaren

  /M: En jäkla tur att jag inte läste det där innan min redan försenade lunch! ;)

 • Hmmmm.. Tror du verkligen att det är Obama. Svårt ätt säga vem som ligger bakom när det finns en typisk : Private, Registration BARELYPOLITICAL.COM@domainsbyproxy.com

 • Hmmmm.. Tror du verkligen att det är Obama. Svårt ätt säga vem som ligger bakom när det finns en typisk : Private, Registration BARELYPOLITICAL.COM@domainsbyproxy.com

 • Ingen aning om det är sant eller inte. Det är liksom roligt ändå. Jag menar – det verkar lite udda att det andra skulle vara Hillary. Å andra sidan brukar sällan planners på Fallon komma med felslut :)

 • Ingen aning om det är sant eller inte. Det är liksom roligt ändå. Jag menar – det verkar lite udda att det andra skulle vara Hillary. Å andra sidan brukar sällan planners på Fallon komma med felslut :)

 • Pingback: Researcher » Blog Archive » Kort upphämtat()