Om Deepedition och Deeped

IMG_1734Deepedition är min, Deeped Niclas Strandhs personliga blogg. Deeped är mitt nickname överallt på Internet (exempelvis på Twitter @deeped och Facebook.com/deeped). Sedan mars 2011 är Deeped ett av mina namn.

Deepedition startade 2005 som en spin-off till mer ämnesinriktade bloggprojekt.

Jag har bloggat sen 2001. Ett antal olika bloggprojekt startades då. Inget finns kvar. Bland annat startade jag och Angela A ”De Missanpassade”. Jag startade Researcher som var den första bloggen dedikerad till reklam på svenska. Drog igång Same Same But Different som sedan drevs vidare av den andra cofoundern Sofia Mirjamsdotter under ett par år. I samband med att jag startade mitt egna företag Deepedition DigitalPR AB så drog jag igång bloggen digitalpr.se. Jag finns också på min Tumblr Deeped.net och mitt företag har en egen Facebooksida.

Bloggarna drivs av mig, Deeped Niclas Strandh – 43-årig gift tvåbarnsfar boende i Borlänge och arbetar som digital varumärkesstrateg, planner och föreläsare om digitala medier och sociala medier i Deepedition DigitalPR AB och delägare i United Power.

Fd präst i Svenska kyrkan (avsade mig ämbetet våren 2007) och har både motsvarande teol.mag och en fil. kand i beteendevetenskap vid Uppsala universitet. Utbildad i copywriting vid Berghs School of Communication och i högre varumärkeskunskap på samma skola.

Sedan februari 2013 Piratpartist. Läs mer om varför här. Politiskt står jag nära libertarianism.

maila: info@deepedition.com jag finns på Facebook eller nå mig på Twitter: @deeped