Heja Folket

Det blev återremittering. Åtminstone en halv seger. Jag tror iofs att partipiskorna viner hårt just nu och det hela kommer att gå igenom ikväll men det görs inte under tystnad. Jag hade ibland en tår i ögat att se hur mycket folk som en onsdag på sommaren väljer att ta ledigt från sina jobb för att demonstrera utanför riksdagshuset.

Kolla Annika Lidnes feed eller de som Mindpark listade.
Kolla också Zimba – det är roande galet.

  • Pingback: » Tillbaka från FRA-demonstrationen projo’s blog: En personlig blog om integritet- och sexualitetsfrågor()

  • Tyvärr är inte återremittering en halv seger, utan ser bara ut som det. Hade det blivit votering tror jag att spektaklet hade röstats ner. Återremitteringen är bara ett sätt att rädda ansiktet på enstaka som haft för hög svansföring, och den pennalism vi sett under spurten tjänar nog som varnande exempel för de som i kulisserna laddade för att rösta nej. Men nu har man tystat de som bråkat mest högljutt, och då kommer troligen de andra att sitta fint.

    Joshua_Tree’s last blog post..Dagen då riksdagen svek svenska folket

  • Tyvärr är inte återremittering en halv seger, utan ser bara ut som det. Hade det blivit votering tror jag att spektaklet hade röstats ner. Återremitteringen är bara ett sätt att rädda ansiktet på enstaka som haft för hög svansföring, och den pennalism vi sett under spurten tjänar nog som varnande exempel för de som i kulisserna laddade för att rösta nej. Men nu har man tystat de som bråkat mest högljutt, och då kommer troligen de andra att sitta fint.

    Joshua_Tree’s last blog post..Dagen då riksdagen svek svenska folket

  • Pingback: Den nya ordningen at andra sidan()