To be Deepedition eller många fler

Ikväll var jag och pratade om mig själv, mitt företagande och om sociala medier i min gamla Round Table-klubb. Det var en intressant upplevelse eftersom vi inte hade någon projektor så jag pratade utifrån någon sorts uppstuds mer eller mindre. Ganska länge följde jag dock min röda tråd som jag skapat i de slides jag slängt ihop men sedan blev det mycket på frihand. Det fungerade bra – jag kan mitt ämne rätt bra vid det här laget.

Trist, mitt i all prinsessyra, var att inse att en byrå som gått i KK inte betalat sin faktura till mig. För en egenföretagare som jag är ett avbräck på motsvarande hela mitt aktiekapital ett rejält avbräck. Det fick mig att tappa sugen en stund.

Det är intensiva dagar just nu. Avslutar jobb med JMW, jobbar med ett par stora pågående projekt med Deepedition och har börjat att jobba med United Power mer och mer. Det är ingen sinekur och en massa saker faller lite mellan stolarna. Min tacksamhet att ha en ekonom som tar hand om en del av sakerna som faller mellan stolarna är oerhört tacksamt.

Några har frågat mig hur jag tänker göra med bloggarna. Jag vet inte riktigt. Kanske slår jag ihop digitalpr med deepedition och ser till att uppdatera en enda oftare än två sällan. Samtidigt blir det då lätt ganska splittrat (som om Deepedition var ett under av stringent ämneskategoriserade inlägg) av för många trådar.

Vad tycker ni?

  • Köra likt Laakso? en wordpress med skilda kategorier? 

  • Jag vet inte. Lutar nog mer åt att jag kör Deepedition och DigitalPR som en blogg och startar en ny, personligare på Deeped.com när jag får fatt på den (strular i överföringen)

  • Håll isär bloggarna och uppdatera när du har tid, kan och lust. Mig veterligen finns det ingen lag som säger att man måste uppdatera varje dag.

  • Sant. Men jag vill uppdatera oftare, ha högre traction på det jag skriver. Lite baksidan av att ha varit så pass stor som blogg är att man är väldigt väl medveten om bloggandets möjligheter men också total koll på sina stats. Det gör att man gärna vill göra det lilla extra. Och skapa högre flöden och mer trafik.