Lite struligt liv just nu

Just nu är livet lite struligt. Jag hatar struligt liv. Jag vill ha ordning och reda runt mig för att kunna vara kaotiskt kreativ och fokuserat strategisk. Jag är gärna stressad i jobbet (comes with the territory) men fan att allt runtomkring ska stressa upp en.

Förkyld sedan flera dagar vilket inneburit att jag fått ställt in flera saker vilket är oerhört trist – och jag hatar verkligen att ställa in. Och jag hatar såna här löjliga envisa förkylningar som gör att man inte kan röra sig utanför huset, som gör att huvudet känns som fullständigt geléaktigt och som gör att man hela tiden halkar efter i jobbet.

Sen har saker i företaget strulat till det: delvis mitt eget fel, delvis andras. Det kommer lösa sig men jag blir så jävla irriterad på mig själv att jag inte ser till att dubbel- och trippelkolla saker: även saker som andra säger sig ha kollat.

Jag kan inte hjälpa att jag flera gånger idag tyvärr än en gång fått det bevisat för mig att det fan är bättre att göra saker själv – för då blir det riktigt gjort.

Samtidigt: jag går inte i konkurs den här månaden heller och kanske innebär det här strulet en ny intressant vinkel på företagandet. Efter att ha pratat med den käre @lordfredruk så kan jag bara säga att jag funderar på om det inte kan vara en väldigt intressant idé. Dock kommer det kräva en hel del fipplande på det digitala planet men jag har ju @nikkelin som kan sånt.

När allt det här är över så ska jag skriva en postning om att starta företag. För jag är nog den som antingen kan skrämma slag på den som inte bör göra det eller faktiskt få den som vill men känner att den inte kan nåt om sånt att ändå våga – för jag är verkligen fullständigt lost många gånger när det gäller alla turer. Men jag har nu ett aktiebolag, jag tjänar pengar och har än så länge inget med Skattemyndigheten att göra mer än att leverera en ganska rejäl säck med pengar varje gång de säger att de vill ha säcken med pengar.

Jag har två fantastiska barn. Herregud, kan man vara rikare än när man har det? Sonen är sjuk också och det gör det lite mindre trist att ligga hemma när man faktiskt är två.

Nu ska jag lösa några fler administrativa problem. Sen ska jag sova.