Död, kärlek och nyfödelse (var: RIP Galatea)

1. Det är jävla sorgligt. En av världens garanterat bäst skrivna bloggar har gått i graven. Angela har bara stängt ner, fimpat och tagit bort :( I will miss you Angela.

Edit: Det vart ett jävla gnäll över att jag blev ledsen över att inte få läsa mer. Men då struntar vi i det då.

2. På andra håll öses kärlek i bloggosfären.

3. Johanna Nylander har valt att låta sin blogg Frihet, Fildelning och Feminism läggas ner och flyttat över på JohannaNylander.se

Frihet, fildelning och feminism föddes sommaren 2005. En god vän utmanade mig till att börja blogga, jag antog utmaningen. Efter drygt 1400 bloggposter, över 7000 kommentarer och med några hundratusentals besökare har namnet fått göra sitt. Jag tycker att nästan fem år är lagom, och jag har förhoppningsvis vuxit lite grann under åren. Dessutom finns det mycket mer än feminism och fildelning.

 • Angela

  Men herregud, what's with the drama? Jag rensar årligen bloggen på gamla inlägg eftersom jag ogillar att ha alltför stora mängder förfluten tid online – och jag har inte bloggat på några dagar för att jag är inne i en ”skriva på mina egna, privata dokument” – så nu får du fan tagga ner lite med det teatraliska. Okej? I'm honored and all men mest lite irriterad över att jag inte kan hålla onlinekäft ett tag utan att det ska ses som ett farväl.

  /Angela

 • Bästa responsen och något som säger mer än man kan tro – måste vi alltid förklara vår internetnärvaro alternativt internetfrånvaro? Är vi livegna?

 • Hahaha!

  ”Whats withe the drama?” så klockish och Galatea!

 • Jamenskitidetdå. Ändrat. Nu får man fan inte skriva vad man vill heller…

 • Jösses…

 • Och var fick du luft ifrån?

 • Man har andats fjälluft en hel vecka. Finns skitmycket däruppe. Gratis oxå ;)

  Hörru brorsan – vi gillar Galate lika mycket. Höll på att få en mindre hjärtattack från din FBfeed och hastade hit och får se fröken G kommentera i högsta hugg om dramor. Kan man annat än le då?

  ;)

 • Så det är därför de ser så konstiga ut norrlänningarna numera – du andades upp all luft. Taskigt tycker jag… :)