Pestsmittad

Jag känner mig en smula pestsmittad. Jag misstänker att jag har svinflunsan och det är nästan så folk inte ens vill prata med en i telefon :). Det är tungt att sitta och jobba idag. Det som kanske är mest irriterande är att man ändå är så där inte jättesjuk och inte alls frisk. Ett jävla limbotillstånd.

Hur länge ska man vara dålig i det här? Det är ju liksom rena konkursen för en egenföretagare. Dalarna är supersena med vaccin (såklart) och det hela känns minst sagt omuntert just nu. Hoppas att jag helt enkelt är på sluttampen på det. På onsdag morgon måste jag jobba.

Något helt annat:

Dottern kom hem idag och hade lånat en bok på franska. Och berättade glatt att hon tycker franska är ett vackert språk och att hon nu skulle lära sig det. Tänkte på vilken underbar inställning det var till lärande: att något är vackert så då skaffar man sig möjligheten att lära sig det. Naivt och passionerat. Vi borde nog lära oss det mer vi vuxna.

Det är sånt här som jag kan sakna när jag är så sällan hemma. Att möta de här plötsliga händelserna i deras liv.

Nu ska jag försöka ta ett tag till med jobbet.

Glöm inte att rösta på vår katt – och att tävla själva!

Glöm inte att tipsa om bloggar förresten. Fått en massa tips här.

 • Den där segdragna halvförkylningen verkar många lida av. Här går den fram och tillbaka och ännu värre blev det efter vaccinet.

  Hittade kattävlingen tack vara dig och var så osolidarisk så jag la upp mina katter där också :o

  Tänk om mina barn ville lära sig språk redan nu…. här lånas det mest böcker om kor, men jag antar att man blir som man umgås ;) (inge smileyfritt för mig inte)

  Krya på dig!

 • Den där segdragna halvförkylningen verkar många lida av. Här går den fram och tillbaka och ännu värre blev det efter vaccinet.

  Hittade kattävlingen tack vara dig och var så osolidarisk så jag la upp mina katter där också :o

  Tänk om mina barn ville lära sig språk redan nu…. här lånas det mest böcker om kor, men jag antar att man blir som man umgås ;) (inge smileyfritt för mig inte)

  Krya på dig!

 • Precis som jag hade det i augusti, dagarna kring och efter SSWC. En trötthet som höll i sig i ett par veckor efter att jag faktiskt slutat vara sjuk. 20 min i telefon krävde 2 h sömn som betalning. Men det går över. Och sedan är det ingen som kan svara en på om det verkligen var svininfluensan, eller ens vill testa en…

 • Precis som jag hade det i augusti, dagarna kring och efter SSWC. En trötthet som höll i sig i ett par veckor efter att jag faktiskt slutat vara sjuk. 20 min i telefon krävde 2 h sömn som betalning. Men det går över. Och sedan är det ingen som kan svara en på om det verkligen var svininfluensan, eller ens vill testa en…

 • Nä, man får väl se helt enkelt. Det lite olustiga är att jag blir sämre och sämre nu efter fem dagar :(

 • Nä, man får väl se helt enkelt. Det lite olustiga är att jag blir sämre och sämre nu efter fem dagar :(

 • Om du tror att du fått svininfluensan så är mitt råd till dig att stanna hemma, eller om du vill vara säker gå till VC.
  Där får du svar efter en dag om ditt virus inngår i A-gruppen (Efter ett blodprov har tagits), om det gör det finns det en stor sannolikhet att det är svininfluensan.
  Men kan även vara något annat virus…
  Anledningen till att jag tycker du ska stanna hemma är för dina medmänniskor, för det är rätt smittsamt.

  Fast man ska ha i åtanke att media blåser upp detta som om de jordens undergång och så är det inte.
  Om du inte lider av astma/lungsjukdomar, fetma, eller är hjärt/kärlsjuk behöver du inte oroa dig…

  Dock är det aldrig kul att känna sig hängig och inte orka med det man ska.
  Speciellt inte som egen företagare kan jag tro…

  Viste du att man inte kan få samma förkylningsbakterier två gånger om?
  Utan det finns en hel massa olika förkylningsvirus och har men fått ett är man emun emot det i hela sitt liv..

 • Om du tror att du fått svininfluensan så är mitt råd till dig att stanna hemma, eller om du vill vara säker gå till VC.
  Där får du svar efter en dag om ditt virus inngår i A-gruppen (Efter ett blodprov har tagits), om det gör det finns det en stor sannolikhet att det är svininfluensan.
  Men kan även vara något annat virus…
  Anledningen till att jag tycker du ska stanna hemma är för dina medmänniskor, för det är rätt smittsamt.

  Fast man ska ha i åtanke att media blåser upp detta som om de jordens undergång och så är det inte.
  Om du inte lider av astma/lungsjukdomar, fetma, eller är hjärt/kärlsjuk behöver du inte oroa dig…

  Dock är det aldrig kul att känna sig hängig och inte orka med det man ska.
  Speciellt inte som egen företagare kan jag tro…

  Viste du att man inte kan få samma förkylningsbakterier två gånger om?
  Utan det finns en hel massa olika förkylningsvirus och har men fått ett är man emun emot det i hela sitt liv..

 • Pingback: Deepedition » Mitt 2009 enligt Facebook()