Som att skriva ett brev.

Hej kära vänner. Hoppas att allt är bra med er. Själv har jag haft tre intensiva jobbdagar i Stockholm och då finns inte en minut över till bloggande. Det är tråkigt men det är så det är.
Snackade med en kompis i telefon medan jag åkte taxi ut till Akalla och hon skrattade åt att jag börjat att låta som en Stockholmare: härjade med taxichauffören, pratade fort och försökte göra flera saker samtidigt.
På flera sätt börjar ändå det liv jag nu lever bli mer vant. Just nu extremt intensivt men fortfarande väldigt fritt.
Samtidigt fick jag av en annan person frågan vad jag har för långsiktig plan och blev lite ställd. För det har jag inte. Jag siktar inte på att bygga ett jätteföretag eller bli ditten eller datten. Mitt mål är att göra roliga saker, tjäna bra med pengar och när jag väl är hemma vara så närvarande som möjligt.
Är det en dålig plan? Måste man ha planer?

(Att blogga med Posterous är lite speciellt. Man skriver bloggposten som ett mail och det innebär att fet blir lite annorlunda känsla än att skriva postningen direkt i WordPress eller i Live Writer.)

Skickat från min iPhone

Posted via email from deeped’s posterous

 • Thomas

  Glöm inte att ta ett steg tillbaka ibland och andas. Försök att se dig själv utifrån, och framförallt glöm inte att ha roligt. Vi lever intensivt och det är mycket igång just nu. Har man roligt på jobbet, smittar det av sig och vi orkar alla ge det lilla extra.

  Vi är ett grymt gäng just nu på byrån, och där är du en uppskattad del. Du måste inte ha en plan, alla behöver inte vara som Sickan. Din plan kan vara att inte ha en plan. Lev i nuet, njut och fånga de möjligheter du själv vill fånga.

  Enkelt.

  Välkommen tillbaka till Stockholm

 • Thomas

  Glöm inte att ta ett steg tillbaka ibland och andas. Försök att se dig själv utifrån, och framförallt glöm inte att ha roligt. Vi lever intensivt och det är mycket igång just nu. Har man roligt på jobbet, smittar det av sig och vi orkar alla ge det lilla extra.

  Vi är ett grymt gäng just nu på byrån, och där är du en uppskattad del. Du måste inte ha en plan, alla behöver inte vara som Sickan. Din plan kan vara att inte ha en plan. Lev i nuet, njut och fånga de möjligheter du själv vill fånga.

  Enkelt.

  Välkommen tillbaka till Stockholm

 • Studiomannen

  Det slår mig en sak när jag kommer till jobb, oavsett om de är i Stockholm på Råsunda, eller i Malmö eller i Luleå eller Kalmar, att vi samlas först ett gäng människor. Med få undantag känner vi alla varandra. Med få undantag är vi ytterst professionella och trivs bra ihop. Direktsändningar är bara så jävla kul. Inga omtagningar. Det går inte att förutse allt vad som ska hända, utan man får improvisera på stället.

  Jag är egenföretagare och har det rätt lugnt på färden fram till jobb. Sedan är det järnet. Gör så, Niclas. Vi jobbar i olika branscher, men du är ytterst professionell. Luta dig tillbaka i taxisätet, skit i saker du inte kan påverka och gå in och ge järnet när du anländer. För jag antar att du också omger dig med professionella människor du verkligen kan lita på att de levererar.

  Och det är i alla fall i TV-världen ingen stockholmsk egenskap, ifall någon undrar. De flesta TV-gigen är i Mälardalen, men vi från andra ställen är lika bra, vilket bevisas av att vi faktiskt jobbar som fan vi med… :-)

 • Studiomannen

  Det slår mig en sak när jag kommer till jobb, oavsett om de är i Stockholm på Råsunda, eller i Malmö eller i Luleå eller Kalmar, att vi samlas först ett gäng människor. Med få undantag känner vi alla varandra. Med få undantag är vi ytterst professionella och trivs bra ihop. Direktsändningar är bara så jävla kul. Inga omtagningar. Det går inte att förutse allt vad som ska hända, utan man får improvisera på stället.

  Jag är egenföretagare och har det rätt lugnt på färden fram till jobb. Sedan är det järnet. Gör så, Niclas. Vi jobbar i olika branscher, men du är ytterst professionell. Luta dig tillbaka i taxisätet, skit i saker du inte kan påverka och gå in och ge järnet när du anländer. För jag antar att du också omger dig med professionella människor du verkligen kan lita på att de levererar.

  Och det är i alla fall i TV-världen ingen stockholmsk egenskap, ifall någon undrar. De flesta TV-gigen är i Mälardalen, men vi från andra ställen är lika bra, vilket bevisas av att vi faktiskt jobbar som fan vi med… :-)