Microblogg på riktigt

Jag bara älskar idén från Niklas JNanoblogg.se – ett ord säger mer än en massa kommentarer. Ett ord skapar egna historier och tolkningar hos den som läser. Läser jag ”Alvedon” så har jag själv att fundera över om josephzon är bakis eller har feber. Eller när clas skriver ”Påfredagskvällenbubblardetiblodet”… Man funderar ju – har du inte nog med barn Clas? :)

Det blir den totala statusraden!

Följ mig på Nanoblogg.

(jag finns självklart också på Twitter och Bloggy. Jaiku loggar jag däremot in på alltmer sällan.)

För övrigt vill jag önska alla nominerade lycka till inför morgondagens Stora Bloggpriset. Jag är ledsen att inte kunna vara där.

Uppdatering: Sen att man få leva med diverse barnsjukdomar är ju en annan sak…

Uppdatering: Jag säger som Fredrik – ta och lugna sig lite: nanobloggning är kanske inte den största trenden i världen kära Expressen :). Just nu är det lite sjukt mycket att alla ska hoppa på precis allting. Får nog ta och publicera en postning om att vi snart hamnar i en situation där sociala medier är en lösning som söker sitt problem… Min käre vän Studiomannen tycker precis tvärtom än mig om  nanoblogg.se – även om han gör en fin nanoblogg här. Måste bara tillstå att det här är väldigt fel käre Peter:

Folk är helt enkelt för jävla korkade. Tidningsjournalister är korkade. Niklas Jakobsen är korkad.

På del ett ger jag honom rätt: folk är korkade. På del två så är det väl så att tidningsjournalister (och även andra journalister) är som folk är mest ;). Vad gäller Niklas så håller jag inte med – det är en rejält smart ung herre med skägg. Och det är smart att ha skägg. Så det så.

Bild 53

Att jag sedan vet varför käre Peter inte gillar nanobloggandet är en annan sak. Det finns få av de som jag kallar mina vänner som snackar så mycket som honom – att Studiomannen skulle blogga enbart med ett ord är ungefär som att Volvo skulle lyckas skapa en bil som inte känns som en traktor, att Siewert Öholm skulle bli libertarian eller att prinsessan Madeleine skulle visa tuttarna. En logisk kullerbytta helt enkelt :)

Men du vet att jag älskar dig ändå Peter!

Reblog this post [with Zemanta]
 • Jo, jag gillar idén också, men förundras över hur många som i alla fall inte kan hålla sej och skriver ihop många ord till ett, dålig stil säger jag

  Patrik’s last blog post..Typ belgisk köttgryta

 • Patrik

  Jo, jag gillar idén också, men förundras över hur många som i alla fall inte kan hålla sej och skriver ihop många ord till ett, dålig stil säger jag

  Patrik’s last blog post..Typ belgisk köttgryta

 • Studiomannen

  Jag tycker absolut exakt
  TVÄRTOM!

  Det var som fan. Tyckte att det var ungefär det mest korkade jag har hört på mycket mycket länge. Trodde inte att det fanns en käft som skulle trilla dit på något sådant här.

  Studiomannen’s last blog post..Peter nanobloggar om han vill del 2

 • Studiomannen

  Jag tycker absolut exakt

  TVÄRTOM!

  Det var som fan. Tyckte att det var ungefär det mest korkade jag har hört på mycket mycket länge. Trodde inte att det fanns en käft som skulle trilla dit på något sådant här.

  Studiomannen’s last blog post..Peter nanobloggar om han vill del 2

 • Studiomannen

  Ha ha!

  Ja jävlar. Jag sitter och skrattar nu. Du har en poäng. Jag ska stryka att han är korkad. Jag var lite snabb på avtryckarfingret. Men nej – det går inte att få mig att sammanfatta någonting med ett enda ord.

  Ha ha!

  Studiomannen’s last blog post..Peter blir förbannad på Phonera

 • Studiomannen

  Ha ha!

  Ja jävlar. Jag sitter och skrattar nu. Du har en poäng. Jag ska stryka att han är korkad. Jag var lite snabb på avtryckarfingret. Men nej – det går inte att få mig att sammanfatta någonting med ett enda ord.

  Ha ha!

  Studiomannen’s last blog post..Peter blir förbannad på Phonera

 • Pingback: Peter nanobloggar om han vill del 2 « Studiomannen()

 • Män med skägg är generellt mycket bättre än andra.

  lord Fredruk’s last blog post..Därför avföljde jag @socialdemokrat.

 • Män med skägg är generellt mycket bättre än andra.

  lord Fredruk’s last blog post..Därför avföljde jag @socialdemokrat.

 • +1 på LordFredruk

  Niklas’s last blog post..Nanobloggens första helg

 • +1 på LordFredruk

  Niklas’s last blog post..Nanobloggens första helg

 • @ lord Fredruk – att jag ska citera dig!

  Här ska odlas och när frugan börjar pysa lite i hörnet så kommer jag att langa ut citatet ”Män med skägg är generellt mycket bättre än andra.” med en hes clintanväsning…

  we have a winner!

  Stefan’s last blog post..Fåordig

 • @ lord Fredruk – att jag ska citera dig!

  Här ska odlas och när frugan börjar pysa lite i hörnet så kommer jag att langa ut citatet ”Män med skägg är generellt mycket bättre än andra.” med en hes clintanväsning…

  we have a winner!

  Stefan’s last blog post..Fåordig

 • Studiomannen

  För sakens skull kanske jag ska säga att jag hade skägg i åratal. Jag har för mycket psoriasisbesvär numera. Det gör mig sur. Jag gillar att ha skägg. Det lustiga är att det delvis fanns rätt många RÖDA strån i mitt skägg! :-)

  Studiomannen’s last blog post..Peter kom ändå försent

 • Finns nåt schysst avsnitt av Family Guy där Peter odlar en mustasch och plötsligt måste ingripa överallt för att alla antar att han är polis eller brandman. Han avlossar ett lysande citat:

  ”With great mustasche comes great responsibility.”

  Lord Fredruks fras är bara runner up i min bok. :)

  Joshua_Tree’s last blog post..Tittförbud är en dålig idé

 • Finns nåt schysst avsnitt av Family Guy där Peter odlar en mustasch och plötsligt måste ingripa överallt för att alla antar att han är polis eller brandman. Han avlossar ett lysande citat:

  ”With great mustasche comes great responsibility.”

  Lord Fredruks fras är bara runner up i min bok. :)

  Joshua_Tree’s last blog post..Tittförbud är en dålig idé

 • Studiomannen

  För sakens skull kanske jag ska säga att jag hade skägg i åratal. Jag har för mycket psoriasisbesvär numera. Det gör mig sur. Jag gillar att ha skägg. Det lustiga är att det delvis fanns rätt många RÖDA strån i mitt skägg! :-)

  Studiomannen’s last blog post..Peter kom ändå försent

 • @Studiomannen – mina röda skäggstrån har blivit grå.

 • @Studiomannen – mina röda skäggstrån har blivit grå.

 • Pingback: Kunder och nanobloggeufori at Danne()