En rant om FRA, Researcher och att vara förkyld

 • Lite svårt att höra vad du säger (på min sega pc hemma, måste kolla med macen när jag tar hem den på fredag) men värt att notera är att du i alla fall får på dig bältet efter 2 minuters sändning/körning. : )

  Fredo’s last blog post..Sleeve to the rhythm.

 • Lite svårt att höra vad du säger (på min sega pc hemma, måste kolla med macen när jag tar hem den på fredag) men värt att notera är att du i alla fall får på dig bältet efter 2 minuters sändning/körning. : )

  Fredo’s last blog post..Sleeve to the rhythm.

 • Lite svårt att höra vad du säger (på min sega pc hemma, måste kolla med macen när jag tar hem den på fredag) men värt att notera är att du i alla fall får på dig bältet efter 2 minuters sändning/körning. : )

  *flinar*

 • Lite svårt att höra vad du säger (på min sega pc hemma, måste kolla med macen när jag tar hem den på fredag) men värt att notera är att du i alla fall får på dig bältet efter 2 minuters sändning/körning. : )

  *flinar*