Bordellhärvan

Det finns mycket att säga om nyöppnandet av den Pandoras ask som Geijer-affären är. Det är rätt och de som är ansvariga borde helt enkelt skämmas. För det hela handlar inte om frivillig prostitution – det handlar om våldtäkt och övergrepp av barn. Andra har skrivit bättre: Isabella skriver mycket och vältänkt: Bordellhärvan – Den otroliga troliga sanningen och Lyssna på tystnaden där hon påpekar att det är väldigt tyst från Bodström och andra… Läs också: Bordellhärvan – breven om sanningen och självklart Statsmannamässig hebefil härva från Blogge. Det här är vad många av oss försökt att visa på – det handlar om att få göra fria val; det handlar om att skydda de minsta. Inte om att allt alltid är tillåtet.

Uppdatering: Bodström, ni vet han som är ordförande i Ecpat och gärna har drivit en hård linje mot prostitution, menar att de två kvinnornas anklagelser är förtal.

Andra bloggar om: , , , , ,

 • saraaaa@hotmail.com

  Ja lyckliga horor vid 50 års ålder. Det kan hända att man ångrar sig lite lätt kanske. Det är precis detta jag har försökt förklara. Nu skiljer du dock på horor och horor och antar att alla är fullkomligt medvetna om vad dom gör, i just den stund dom gör det. (Ja förutom dom Palmehororna nu då som du tycks veta allt om, fast ingen annan gör det och det faktiskt kan vara fråga om grovt förtal). Det man gör när man är 15, 20, 22 eller för den delen 32 får återverkningar. Om jag får säga vad jag tror kommer det aldrig för någon 50-årig tant kännas sunt att ha sålt sin kropp i ung ålder. Har man använt sin yrkesverksamma del av livet till att knulla torskar och kanske tjäna snabba pengar så slår det tillbaks, stenhårt. Ge mig ett namn på en ”lycklig hora” som nu är 45+ och som har ett bra liv. (Isa räknas inte för hon är nog typ 30 och kämpar på ännu).

  PS. Läste vid något tillfälle att du ansåg dig ha erfarenhet i saken då du varit präst. Ursäkta för mitt hostiga skratt…men en präst i Borlänge lär knappast ha stött på vad denna typ av förnedring handlar om egentligen.

 • saraaaa@hotmail.com

  Ja lyckliga horor vid 50 års ålder. Det kan hända att man ångrar sig lite lätt kanske. Det är precis detta jag har försökt förklara. Nu skiljer du dock på horor och horor och antar att alla är fullkomligt medvetna om vad dom gör, i just den stund dom gör det. (Ja förutom dom Palmehororna nu då som du tycks veta allt om, fast ingen annan gör det och det faktiskt kan vara fråga om grovt förtal). Det man gör när man är 15, 20, 22 eller för den delen 32 får återverkningar. Om jag får säga vad jag tror kommer det aldrig för någon 50-årig tant kännas sunt att ha sålt sin kropp i ung ålder. Har man använt sin yrkesverksamma del av livet till att knulla torskar och kanske tjäna snabba pengar så slår det tillbaks, stenhårt. Ge mig ett namn på en ”lycklig hora” som nu är 45+ och som har ett bra liv. (Isa räknas inte för hon är nog typ 30 och kämpar på ännu).

  PS. Läste vid något tillfälle att du ansåg dig ha erfarenhet i saken då du varit präst. Ursäkta för mitt hostiga skratt…men en präst i Borlänge lär knappast ha stött på vad denna typ av förnedring handlar om egentligen.

 • Men det har uppenbarligen du stina. Problemet är ju att du är så hemlig att ingen kan avgöra om du säger sanningen. Alltså utgår jag konstant från att du ljuger. Och vad man möter som ungdomspräst i Borlänge har du ingen aning om.

 • Men det har uppenbarligen du stina. Problemet är ju att du är så hemlig att ingen kan avgöra om du säger sanningen. Alltså utgår jag konstant från att du ljuger. Och vad man möter som ungdomspräst i Borlänge har du ingen aning om.

 • saraaaa@hotmail.com

  Jag kan mycket väl tänka mig vad en undomspräst möter. Mycket väl. Tänk dig dom flickorna du pratade med då och deras utmaningar/problem. Tänk dig att dom fortsätter som dom gör/blir lockade att göra. Tänk dig dom om 20-25 år. Nja tror nog att du helst inte fullföljer den tanken. Det kan vara lite gulligt med unga tjejer som säljer sig och säger att dom vill det…Det kommer dock en framtid som inte är lika gullig.

  Jag är ledsen men jag dissar faktiskt det här med att köpa kön helt och hållet. Jag är väl töntig men tycker faktiskt att kärlek…eller i alla fall intresse bör vara inblandat.

 • saraaaa@hotmail.com

  Jag kan mycket väl tänka mig vad en undomspräst möter. Mycket väl. Tänk dig dom flickorna du pratade med då och deras utmaningar/problem. Tänk dig att dom fortsätter som dom gör/blir lockade att göra. Tänk dig dom om 20-25 år. Nja tror nog att du helst inte fullföljer den tanken. Det kan vara lite gulligt med unga tjejer som säljer sig och säger att dom vill det…Det kommer dock en framtid som inte är lika gullig.

  Jag är ledsen men jag dissar faktiskt det här med att köpa kön helt och hållet. Jag är väl töntig men tycker faktiskt att kärlek…eller i alla fall intresse bör vara inblandat.

 • Som jag sa. Du har ingen som helst jävla aning. Det märks när du skriver så där. Japp. Du är en tönt. Och svarar aldrig på påståenden.

  Vad har du för erfarenhet av detta eftersom du vet så mycket mer än mig?

 • Som jag sa. Du har ingen som helst jävla aning. Det märks när du skriver så där. Japp. Du är en tönt. Och svarar aldrig på påståenden.

  Vad har du för erfarenhet av detta eftersom du vet så mycket mer än mig?

 • saraaaa@hotmail.com

  Hmn…min erfarenhet. Det är ett känsligt område. Som du märker är jag engagerad och det leder ofta till att du tycker att jag är tröttsam. Rätt vad det är är hela mitt namn ute och min karriär tål inte vad som helst.

  Kan du inte vara snäll och skriva ett inlägg om ICA Maxis köttfärs så länge. Jag har en hel del att säga om det. :-)

 • saraaaa@hotmail.com

  Hmn…min erfarenhet. Det är ett känsligt område. Som du märker är jag engagerad och det leder ofta till att du tycker att jag är tröttsam. Rätt vad det är är hela mitt namn ute och min karriär tål inte vad som helst.

  Kan du inte vara snäll och skriva ett inlägg om ICA Maxis köttfärs så länge. Jag har en hel del att säga om det. :-)

 • Du har inget att säga mer här. Adjö.

 • Du har inget att säga mer här. Adjö.

 • Alter Ego

  @Stina ”Jag är väl töntig men tycker faktiskt att kärlek…eller i alla fall intresse bör vara inblandat.”

  Vad utomstående utan egen erfarenhet eller insikt, tycker om andras agerade, är just bara en personlig åsikt.

  När jag läser ovan nämnda citat, så slår mig tanken. Hur reagerar du då mot alla som är sexmissbrukare, går på swingklubbar, partnerbyten osv. Oavsett kön och ålder så handlar det knappast om kärlek, men däremot intresse.

  Alter Ego’s last blog post..Readspeaker för att förhindra konflikter

 • Alter Ego

  @Stina ”Jag är väl töntig men tycker faktiskt att kärlek…eller i alla fall intresse bör vara inblandat.”

  Vad utomstående utan egen erfarenhet eller insikt, tycker om andras agerade, är just bara en personlig åsikt.

  När jag läser ovan nämnda citat, så slår mig tanken. Hur reagerar du då mot alla som är sexmissbrukare, går på swingklubbar, partnerbyten osv. Oavsett kön och ålder så handlar det knappast om kärlek, men däremot intresse.

  Alter Ego’s last blog post..Readspeaker för att förhindra konflikter

 • När man hör talas om bordellhärvor likt denna Geijeraffär och andra så är det nära till hands att skrika rätt ut – NEJ detta är inte riktigt. Småtjejer – men frågan är också om alla nblandade var medvetna om exakt ålder. Jag minns själv hur jag gärna ville se ut som 20 när jag var 14 år… Ingen ursäkt i detta, men ändå.

  Att fördomarna står som spön i backen runt prostitution är väl ingen nyhet precis, jag gillar det inte själv. När det gäller inblandning av tredjeperson som hallickar a la Doris Hoppe och såna typer, finns det inget som kan övertyga mig om att det är bra på något sätt. Då är det rent utnyttjande av annan och det är inte rätt.

  Däremot vad enskilda pysslar med och att de bestämmer själva vad de vill göra tycker jag inte att man kan ha några synpunkter på. Var och en blir lycklig på sin fason sa alltid min mamma.

  Mary’s last blog post..ICA-Stig kan vara företagets räddning…

 • När man hör talas om bordellhärvor likt denna Geijeraffär och andra så är det nära till hands att skrika rätt ut – NEJ detta är inte riktigt. Småtjejer – men frågan är också om alla nblandade var medvetna om exakt ålder. Jag minns själv hur jag gärna ville se ut som 20 när jag var 14 år… Ingen ursäkt i detta, men ändå.

  Att fördomarna står som spön i backen runt prostitution är väl ingen nyhet precis, jag gillar det inte själv. När det gäller inblandning av tredjeperson som hallickar a la Doris Hoppe och såna typer, finns det inget som kan övertyga mig om att det är bra på något sätt. Då är det rent utnyttjande av annan och det är inte rätt.

  Däremot vad enskilda pysslar med och att de bestämmer själva vad de vill göra tycker jag inte att man kan ha några synpunkter på. Var och en blir lycklig på sin fason sa alltid min mamma.

  Mary’s last blog post..ICA-Stig kan vara företagets räddning…

 • ”Rätt vad det är är hela mitt namn ute och min karriär tål inte vad som helst.”

  Det är så man kan spy….

  Nini’s last blog post..Yesssss part II

 • ”Rätt vad det är är hela mitt namn ute och min karriär tål inte vad som helst.”

  Det är så man kan spy….

  Nini’s last blog post..Yesssss part II

 • [Comment ID #45239 Will Be Quoted Here]

  Ett sånt skitsnack. Dels betvivlar jag starkt att du har någon karriär att riskera, dels så visar det bara hur extremt feg du är. Ditt eviga moraliserande blir helt utan substans eftersom du konstant gömmer dig bakom din anonymitet.

  Helt ärligt stina – stick och brinn. Du är det mest patetiska som går i ett par skor.

 • [Comment ID #45239 Will Be Quoted Here]

  Ett sånt skitsnack. Dels betvivlar jag starkt att du har någon karriär att riskera, dels så visar det bara hur extremt feg du är. Ditt eviga moraliserande blir helt utan substans eftersom du konstant gömmer dig bakom din anonymitet.

  Helt ärligt stina – stick och brinn. Du är det mest patetiska som går i ett par skor.

 • Pingback: deep|edition » Dumt att vänta för länge()