Up and away

Barnen har någon julshow ikväll. Allvarligt: jag tycker sånt är mindre kul. Jajaja – jag borde läst EULAn bättre innan, men va fan: står det där att ”du skola närvara vid långdragna jul och luciashower”? Va fan…

 • Det är mycket som inte står. Bit ihop bara. *glad att mina barn är stora nu*

  mymlan’s last blog post..pest eller kolera

 • Det är mycket som inte står. Bit ihop bara. *glad att mina barn är stora nu*

  mymlan’s last blog post..pest eller kolera

 • Ändå mindre kul, jag får inte ens närvara i min egen blogg längre :-(

  Har tills vidare bytt till
  http://resonerar.wordpress.com/
  i hopp om att det kommer änglar, jultomtar eller vad som med lösningar i stora paket.

  utslängd Alter Ego’s last blog post..Utslängd från min egen blogg

 • Ändå mindre kul, jag får inte ens närvara i min egen blogg längre :-(

  Har tills vidare bytt till
  http://resonerar.wordpress.com/
  i hopp om att det kommer änglar, jultomtar eller vad som med lösningar i stora paket.

  utslängd Alter Ego’s last blog post..Utslängd från min egen blogg

 • Nej, det _måste_ man inte, mina föräldrar gjorde det nästan aldrig, men jag tror att du tjänar på att göra det på alla sätt, le lite lojt och säg att de är duktiga också. Det kommer de att minnas med behag när de är vuxna.

  Sen ska du säga att du ska ha en present också, för du har ju namnsdag ;)

 • Nej, det _måste_ man inte, mina föräldrar gjorde det nästan aldrig, men jag tror att du tjänar på att göra det på alla sätt, le lite lojt och säg att de är duktiga också. Det kommer de att minnas med behag när de är vuxna.

  Sen ska du säga att du ska ha en present också, för du har ju namnsdag ;)

 • Jennie Bergström

  Jag trodde att man som förälder alltid uppskattar sådant. Kanske för att jag själv fortfarande är mer barn än förälder och inte insett den bistra sanningen. Fast det är klart, hemmagjorda halvtattiga teaterföreställningar kan jag tänka mig = tråkigt.

 • Jennie Bergström

  Jag trodde att man som förälder alltid uppskattar sådant. Kanske för att jag själv fortfarande är mer barn än förälder och inte insett den bistra sanningen. Fast det är klart, hemmagjorda halvtattiga teaterföreställningar kan jag tänka mig = tråkigt.

 • Jennie – det finns säkert föräldrar som uppskattar sånt. Dina till exempel. Jag tycker det astrist. Har alltid tyckt.

  mymlan’s last blog post..pest eller kolera

 • Jennie – det finns säkert föräldrar som uppskattar sånt. Dina till exempel. Jag tycker det astrist. Har alltid tyckt.

  mymlan’s last blog post..pest eller kolera

 • Sorry N|, det stod i det finstilta när du fick kidsen. Du hittar det på samma rad som:
  Allt dina barn skapar i slöjden ska alltid tas emot med jubel oavsett hur snett eller fult det är.
  Nini’s last blog post..Torsdagstrött

 • Sorry N|, det stod i det finstilta när du fick kidsen. Du hittar det på samma rad som:
  Allt dina barn skapar i slöjden ska alltid tas emot med jubel oavsett hur snett eller fult det är.

  Nini’s last blog post..Torsdagstrött

 • [Comment ID #44707 Will Be Quoted Here]

  Jag fimpade Bad Behavior som verkar gått bärsärk igår. Tips är att via ftp gå in och helt enkelt lyfta ut filerna om du inte kommer åt Dashboard.

 • [Comment ID #44707 Will Be Quoted Here]

  Jag fimpade Bad Behavior som verkar gått bärsärk igår. Tips är att via ftp gå in och helt enkelt lyfta ut filerna om du inte kommer åt Dashboard.

 • [Comment ID #44709 Will Be Quoted Here]

  Självklart. Och Solstickan lirade piano.

 • [Comment ID #44709 Will Be Quoted Here]

  Självklart. Och Solstickan lirade piano.

 • [Comment ID #44718 Will Be Quoted Here]

  Det var helt ok. Fast det matsalen på Forssaängsskolan är en riktigt usel lokal om två andraklasser+föräldrar+småsyskon+farmodrar och farfadrar, föräldrars syskon, fastrar, föräldrars kompisar … you name it … är därinne samtidigt

 • [Comment ID #44718 Will Be Quoted Here]

  Det var helt ok. Fast det matsalen på Forssaängsskolan är en riktigt usel lokal om två andraklasser+föräldrar+småsyskon+farmodrar och farfadrar, föräldrars syskon, fastrar, föräldrars kompisar … you name it … är därinne samtidigt

 • [Comment ID #44754 Will Be Quoted Here]

  Vafan… det är verkligen som att installera program – man är så ivrig att få sätta igång att man accepterar allt bara för att få komma till… jävla smart är det…

 • Sånt här talas det minsann inte ofta om :)
  Jag fasar för det kommande luciatåget på jobbet som kollegan alltid anordnar med sina ungar och nån inlånad bonus.
  Jag får liksom kli i fingrarna och vill styra upp det hela, lägsta kravet borde väl vara att de där 4 till 6 åringarna sjunger rent åtminsone :D

  LipGloss Bitch’s last blog post..Carita, hudanalys, Colour Me Beautiful mm

 • [Comment ID #44754 Will Be Quoted Here]

  Vafan… det är verkligen som att installera program – man är så ivrig att få sätta igång att man accepterar allt bara för att få komma till… jävla smart är det…

 • Sånt här talas det minsann inte ofta om :)
  Jag fasar för det kommande luciatåget på jobbet som kollegan alltid anordnar med sina ungar och nån inlånad bonus.
  Jag får liksom kli i fingrarna och vill styra upp det hela, lägsta kravet borde väl vara att de där 4 till 6 åringarna sjunger rent åtminsone :D

  LipGloss Bitch’s last blog post..Carita, hudanalys, Colour Me Beautiful mm

 • Hahaha :) Men julshower är väl roligt? =) Se till att försöka njuta, för när man inte har grundskola eller egna barn, då saknar man dem :)

  Karolina’s last blog post..Jultävling nr 6

 • Hahaha :) Men julshower är väl roligt? =) Se till att försöka njuta, för när man inte har grundskola eller egna barn, då saknar man dem :)

  Karolina’s last blog post..Jultävling nr 6

 • Jennie Bergström

  Jag vill i alla fall gärna själv lussa på Lucia. Gå runt här i Borlängeslummen och väcka folk. Men man kan ju inte gärna lussa ensam. Du kanske vill vara med deep.ed? Forssaängskolan borde för övrigt göras om helt. Skicka samma arkitekter som gjorde om det lika gamla Hagagymnasiet.

 • Jennie Bergström

  Jag vill i alla fall gärna själv lussa på Lucia. Gå runt här i Borlängeslummen och väcka folk. Men man kan ju inte gärna lussa ensam. Du kanske vill vara med deep.ed? Forssaängskolan borde för övrigt göras om helt. Skicka samma arkitekter som gjorde om det lika gamla Hagagymnasiet.

 • Nina

  Jag tyckte också att det var astrist, år ut och år in, satt jag och vred mig invärtes under all falsksång och felspelningar.

  Är överlycklig över att det där är ett avslutat kapitel.

  För visst är det så, det står i det finstilta och endast årens gång kan befria en.

 • Nina

  Jag tyckte också att det var astrist, år ut och år in, satt jag och vred mig invärtes under all falsksång och felspelningar.

  Är överlycklig över att det där är ett avslutat kapitel.

  För visst är det så, det står i det finstilta och endast årens gång kan befria en.

 • Nini

  [Comment ID #44834 Will Be Quoted Here]

  Ni killar kommer alltid vara förlorare redan innan ni kommit till när det handlar om just att komma till. Vi kan få er att gå med på vad som helst då.

 • Nini

  [Comment ID #44868 Will Be Quoted Here]

  Nope det gör man inte, man ler i mjugg när andra berättar om julmarknader, basarer, lucialinnet-som-är-för-litet-i-år-igen och hårda lussebullar bakade av nån stackars förälder.

  Jag skrattar inombords och äter fluffiga lussebullar utan trängsel i lugn & ro hemma :)

 • Nini

  [Comment ID #44834 Will Be Quoted Here]

  Ni killar kommer alltid vara förlorare redan innan ni kommit till när det handlar om just att komma till. Vi kan få er att gå med på vad som helst då.

 • Nini

  [Comment ID #44868 Will Be Quoted Here]

  Nope det gör man inte, man ler i mjugg när andra berättar om julmarknader, basarer, lucialinnet-som-är-för-litet-i-år-igen och hårda lussebullar bakade av nån stackars förälder.

  Jag skrattar inombords och äter fluffiga lussebullar utan trängsel i lugn & ro hemma :)

 • Alter Ego

  ”Jag fimpade Bad Behavior som verkar gått bärsärk igår. Tips är att via ftp gå in och helt enkelt lyfta ut filerna om du inte kommer åt Dashboard.”

  Tack deep.ed! Tänk om jag hade besvärat mig att gå in och läsa ditt svar här istället för att vara så helt uppe i felsökning. Då hade jag sparat både mig själv och Teflonminne en massa extra arbete.

  Alter Ego’s last blog post..Readspeaker för att förhindra konflikter

 • Alter Ego

  ”Jag fimpade Bad Behavior som verkar gått bärsärk igår. Tips är att via ftp gå in och helt enkelt lyfta ut filerna om du inte kommer åt Dashboard.”

  Tack deep.ed! Tänk om jag hade besvärat mig att gå in och läsa ditt svar här istället för att vara så helt uppe i felsökning. Då hade jag sparat både mig själv och Teflonminne en massa extra arbete.

  Alter Ego’s last blog post..Readspeaker för att förhindra konflikter

 • nef

  @ Alter Ego

  Meh! Jag läste ju faktiskt tipset som Deep gav om att fimpa Bad Behavior redan vid 20-tiden, och hade med lätthet kunnat föra det vidare till drf medelst en enkel viskning när han satt och tjafsade med din support på andra sidan pölen i natt. Tror att även jag drabbats av en släng av teflonminne. :P

  nef’s last blog post..Anonym, okänd, troll eller bara dum?

 • nef

  @ Alter Ego

  Meh! Jag läste ju faktiskt tipset som Deep gav om att fimpa Bad Behavior redan vid 20-tiden, och hade med lätthet kunnat föra det vidare till drf medelst en enkel viskning när han satt och tjafsade med din support på andra sidan pölen i natt. Tror att även jag drabbats av en släng av teflonminne. :P

  nef’s last blog post..Anonym, okänd, troll eller bara dum?

 • Support? Varför ens försöka ringa en support i Sverige om WordPress? De är ju lika kunniga om det som jag är om kvantmekanik…

 • Support? Varför ens försöka ringa en support i Sverige om WordPress? De är ju lika kunniga om det som jag är om kvantmekanik…

 • nef

  Fast nu var det hennes webbhotells support som det gaggades med inatt och de erkände tillslut efter lite skrivande på näsan att fler kunder än Alter Ego har detta problem med återkommande ”500 – internal server error”-meddelanden.

  Men för att inte fortsätta på detta off topic-spår så får jag väl kommentera även det du skriver i själva inlägget:

  Det blev inte många besök för mig på julspel, luciatillställningar, avslutningar och annat i barnens skola när de var mindre. Jag förklarade det för dem så sakligt det gick att det var nog bättre att pappa kunde vara där och faktiskt närvara hela tiden istället för att han skulle vara tvungen att springa efter mig när jag fick mina panikattacker som stora folksamlingar obönhörligt framkallade. Och dessutom så fanns ju farmor alltid där och tog kort så att jag i efterhand fick se vad som skett.

  Mig veterligen så förstod de och just pga farmors fotografier så är det minnen som vi kan dela iaf.

  nef’s last blog post..Anonym, okänd, troll eller bara dum?

 • nef

  Fast nu var det hennes webbhotells support som det gaggades med inatt och de erkände tillslut efter lite skrivande på näsan att fler kunder än Alter Ego har detta problem med återkommande ”500 – internal server error”-meddelanden.

  Men för att inte fortsätta på detta off topic-spår så får jag väl kommentera även det du skriver i själva inlägget:

  Det blev inte många besök för mig på julspel, luciatillställningar, avslutningar och annat i barnens skola när de var mindre. Jag förklarade det för dem så sakligt det gick att det var nog bättre att pappa kunde vara där och faktiskt närvara hela tiden istället för att han skulle vara tvungen att springa efter mig när jag fick mina panikattacker som stora folksamlingar obönhörligt framkallade. Och dessutom så fanns ju farmor alltid där och tog kort så att jag i efterhand fick se vad som skett.

  Mig veterligen så förstod de och just pga farmors fotografier så är det minnen som vi kan dela iaf.

  nef’s last blog post..Anonym, okänd, troll eller bara dum?

 • JET

  Möjligen stod det ”NI skola”. ”Skola” är pluralis, ”du” är singularis.

 • JET

  Möjligen stod det ”NI skola”. ”Skola” är pluralis, ”du” är singularis.

 • Pingback: Bad Behavior spärrar ipnummer trots uppgradering | Alter Ego Resonerar()