Det har varit en konstig dag

Hela JPA-postningen har inneburit ett konstant inflöde av kommentarer, läsare och andra som velat ge en klapp på ryggen (och några som velat ge mig en käftsmäll). Jag har tagit nytt rekord i unika besökare. Jag har under dagen funderat över om Johanna Parikka Altenstedt inte insåg att hennes försök att få slut på diskussionen genom att ringa mig helt enkelt startade det hela igen. Det som bevisats är att hon fortsätter att inte förstå saker: hon förstår inte vad hennes hot innebär – ett motstånd som är starkt stort och skrämmande; ibland för oss alla. Hon förstår inte att hennes dubbelmoralism, där hon å ena sidan försöker föra fram åsikten att personer som Isabella ska debattera under sitt riktiga namn och å andra sidan själv skrivit att hon tycker det är onödigt att personer ska tvingas ut i rampljuset med eget namn. Hon förstår inte att hon själv är den som använder olika härskartekniker för att nå sina syften. Och hon förstod inte att det finns personer som inte är ett dugg rädd för henne. Nu förstår hon det.

Däremot har hon inte lyckats att verifiera sin kommentar. Berätta för mig: ska jag vara en snäll bloggare och låta den komma igenom ändå? Eller ska hon faktiskt få stå sitt kast?

Trots allt det här har jag skyfflat jobb. Sen har vi köpt en dammsugare på Elgiganten (där jag också kollade på ny skäggtrimmer till mig men de flesta ser ut som stora svarta dildos…). Efter tio år får Phantomen utlokaliseras till garaget – pensionärstillvaron för de flesta dammsugare som fortfarande suger bättre än Pamela Anderson (fan den var dålig…). Och jag har sett House MD (ett av de sämre avsnitten), förberett morgondagens fokusgrupp, byggt klart en mediekanalstrategi inför kundmötet imorgon och skrivit ihop en webbtext till en kund. Nu är det klart. Dags att gå och sova.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

 • Du skulle kunna göra en kompromiss: Publicera kommentaren/kommentarerna som en egen post. ”En person som påstår sig vara JPA men som inte verifierat skriver att”… Ungefär så.

  Joshua_Tree’s last blog post..En hel värld av skillnad

 • Du skulle kunna göra en kompromiss: Publicera kommentaren/kommentarerna som en egen post. ”En person som påstår sig vara JPA men som inte verifierat skriver att”… Ungefär så.

  Joshua_Tree’s last blog post..En hel värld av skillnad

 • Jag fick förresten verifiera en kommentar igår. Varför vet jag inte – för att den innehöll en länk? Fungerade hur som helst alldeles utmärkt. Jag förstår inte vad problemet skulle vara.

 • Jag fick förresten verifiera en kommentar igår. Varför vet jag inte – för att den innehöll en länk? Fungerade hur som helst alldeles utmärkt. Jag förstår inte vad problemet skulle vara.

 • Jessika

  Ska man verifiera ska man verifiera. Ska någon slippa verifiera så ska alla slippa verifiera (millimeterrättvisa-tes). Och jag ser inga problem i att verifiera om man har en e-addy.

  Jessika’s last blog post..Min granne Totoro

 • Tänk om alla kunde hålla sig till ett alianamn och tydligt ange en mailadress som är giltig så är det inga problem att godkänna alla kommentarer. Och om X vill kommentera så bär hon alltså uppge sitt riktiga namn samt en mailadress där man kan nå henne för att kuna verifiera att det är hennes egna ord.

  Egentligen är X agerande väldigt milt om man jämför med vad vår justitieminister sa igår i riksdagen. Hon fick t.o.m. den här luttrade prostitutionsdebattören att tappa hakan när hon klart och tydligt sa:

  “Det problematiska är att resolution har en uttalad policy som innebär att medlemsstaterna ska respektera de prostituerades rätt att fritt välja att arbeta som just prostituerade och att låta dem komma till tals i alla frågor som rör dem. Det är en främmande syn och en ståndpunkt som är väldigt svår att förena med den syn på prostitution som jag tycker man ska ha.”

  Uttalandet skedde i en interpellationsdebatt om Europarådets resolution om prostitution. Svenska politiker misstycker till att vi ska mänskliga rättigheter och är mer än tydliga med att tala om att våra röster inte är önskvärda.

  Lever vi i en demokrati?

  Isabella Lund’s last blog post..Jag tappar hakan

 • Tänk om alla kunde hålla sig till ett alianamn och tydligt ange en mailadress som är giltig så är det inga problem att godkänna alla kommentarer. Och om X vill kommentera så bär hon alltså uppge sitt riktiga namn samt en mailadress där man kan nå henne för att kuna verifiera att det är hennes egna ord.

  Egentligen är X agerande väldigt milt om man jämför med vad vår justitieminister sa igår i riksdagen. Hon fick t.o.m. den här luttrade prostitutionsdebattören att tappa hakan när hon klart och tydligt sa:

  “Det problematiska är att resolution har en uttalad policy som innebär att medlemsstaterna ska respektera de prostituerades rätt att fritt välja att arbeta som just prostituerade och att låta dem komma till tals i alla frågor som rör dem. Det är en främmande syn och en ståndpunkt som är väldigt svår att förena med den syn på prostitution som jag tycker man ska ha.”

  Uttalandet skedde i en interpellationsdebatt om Europarådets resolution om prostitution. Svenska politiker misstycker till att vi ska mänskliga rättigheter och är mer än tydliga med att tala om att våra röster inte är önskvärda.

  Lever vi i en demokrati?

  Isabella Lund’s last blog post..Jag tappar hakan

 • Jessika

  Ska man verifiera ska man verifiera. Ska någon slippa verifiera så ska alla slippa verifiera (millimeterrättvisa-tes). Och jag ser inga problem i att verifiera om man har en e-addy.

  Jessika’s last blog post..Min granne Totoro

 • jag håller med Josh. gör en egen postning av hennes kommentar.

 • jag håller med Josh. gör en egen postning av hennes kommentar.

 • Per M

  det hon är rädd för är antagligen att Deep ska outa hennes adress ;-) genom sig själv känner man andra…………….

  Nu börjar jag känna att brukshumorn flödar till………..

 • Per M

  det hon är rädd för är antagligen att Deep ska outa hennes adress ;-) genom sig själv känner man andra…………….

  Nu börjar jag känna att brukshumorn flödar till………..

 • Anna

  Du var och handlade VAR, sa du? ;)

  Jag tycker som Josh, posta hennes inlägg som en egen post.

 • Anna

  Du var och handlade VAR, sa du? ;)

  Jag tycker som Josh, posta hennes inlägg som en egen post.

 • Jag anser det aldrig vara en rättighet att få/kunna kommentera i en blogg, har bloggaren satt upp specifika regler så får man väl väga dem mot hur viktigt man själv tycker det är att få säga det man vill ha sagt just på denna plats.
  JPA tycker uppenbarligen det hon har att säga i frågan inte är så viktigt.

 • Jag anser det aldrig vara en rättighet att få/kunna kommentera i en blogg, har bloggaren satt upp specifika regler så får man väl väga dem mot hur viktigt man själv tycker det är att få säga det man vill ha sagt just på denna plats.
  JPA tycker uppenbarligen det hon har att säga i frågan inte är så viktigt.

 • som ”JAG” tycker man ska ha…

  hallå… representerar inte den där politikern fler människor än sig själv?

 • som ”JAG” tycker man ska ha…

  hallå… representerar inte den där politikern fler människor än sig själv?