Dagens insikt

Att diskutera med troll är ungefär som att åka berg-o-dalbana. Man vet till slut inte vad som är upp eller ner i deras argument. ”ul” började att skriva mail till mig – för att sedan plötsligt säga ”nu vill jag att du slutar skicka mail till mig”… eh… och det var ju jag som började att skrika i mailboxen. Och hon anser sig förnedrad av att personer kan anse att särskrivning är nonchalans. Det är väl det vanliga – troll tål varken sol, vatten eller att mötas med samma mynt som de använder sig av.

Uppdatering: Hon är riktigt roande.

Det räcker. kommer inte kontakta dig någon. och anser du skrivit färdig.

Hon anser alltså sig ha rätt att bestämma när jag har skrivit färdigt? Jösses. Megalomani är ett tillstånd som onekligen har sina sidor…

Andra om: , , , ,

 • Kristina af Knusselbo

  F-n nu blir jag avundsjuk – fick du mail du???
  Ah, fast du är ju kille…. :)

 • *haha*

  Jag känner igen fenomenet. För en tid sedan fick jag ett argt mejl från en snubbe som skrev att varje gång han laddade hem min blogg så fick han ett meddelande från sin brandvägg/antivirusprogram om att ”Ett intrångsförsök ’Portscan’ har blockerats”. Jag svarade ärligt att jag inte hade någon aning om vad detta var, och det definitivt inte var något jag medvetet lagt in. Då lackade han till rejält, skällde ut mig och förbjöd mig från att ta kontakt igen. Eh, okej – så gärna…

 • *haha*

  Jag känner igen fenomenet. För en tid sedan fick jag ett argt mejl från en snubbe som skrev att varje gång han laddade hem min blogg så fick han ett meddelande från sin brandvägg/antivirusprogram om att ”Ett intrångsförsök ’Portscan’ har blockerats”. Jag svarade ärligt att jag inte hade någon aning om vad detta var, och det definitivt inte var något jag medvetet lagt in. Då lackade han till rejält, skällde ut mig och förbjöd mig från att ta kontakt igen. Eh, okej – så gärna…

 • Kristina af Knusselbo

  F-n nu blir jag avundsjuk – fick du mail du???
  Ah, fast du är ju kille…. :)

 • N|.

  Själv blir jag fascinerad av sånt. Allt är liksom frivilligt – men vissa verkar ha en lite för liten värld att leva i så att allt uppenbarligen tros kretsa bara runt dem.

 • N|.

  Själv blir jag fascinerad av sånt. Allt är liksom frivilligt – men vissa verkar ha en lite för liten värld att leva i så att allt uppenbarligen tros kretsa bara runt dem.

 • herrejesus…

  märkligt ändå, att hon inte fortsatte diskussionen inne hos mig…

 • herrejesus…

  märkligt ändå, att hon inte fortsatte diskussionen inne hos mig…

 • N|.

  Hon har fortsatt diskussionen mailledes…

 • N|.

  Hon har fortsatt diskussionen mailledes…

 • N|.

  Hm… jag såg hennes Myspace-sida.

 • N|.

  Hm… jag såg hennes Myspace-sida.

 • men attans vad du är populär! vad är din hemlighet?

 • men attans vad du är populär! vad är din hemlighet?