Ibland är hon rolig

Skugge ger sig in i marknadsföringsdebatten. Hon anser att bloggar är en bra marknadsföringsmetod. Och att mediebloggarna gnäller. Det som är extra intressant är att hon verkar tycka att allt med bloggandet började med att hon och af Kleen och resten hittade bloggarna. Sen är det ganska intressant att hon uppmanar folk att stänga av kommentarsfunktionen. Hello, den frågan har avhandlats innan hon ens fattade vad en blogg var.

 • anna

  om du inte tycker om englas åsikter och ja allt hon säger och tycker. varför läser du hennes blogg? förstår du inte att engla är en människa sm har ett liv utanför bloggen som inte vill gå omkring på vad du säger för negativa saker om henne och vad alla andra säger. jag är trött på bloggmobbning. du har ingen skyldighet till att läsa bloggar du inte gillar. och de dså kallade fasne som du kallar dom eller vad sjutton du kallar dom, jag tycker att engla är helt fantastisk som står ut med alla komentarer hon inte bett om att få från dig och andra, men jag är inget fan! hon är inte mitt liv eller vad du tror, hon är en tjej jag tycker är cool och jag läser hennes blogg för att jag tycker om den. så ge dig. gör något vettigt med din tid istället för att titta på englas blogg och trycka ner henne och svara med ett inlägg där du säger att det inte är ditt fel att hon reagerar som hon gör, det är inte ditt fel! ägna din tid åt något viktigare, läs en blogg du gillar och ge den person en välig komentar, det stärker och ger oss samhörighet. vi ska inte slåss mot varandra, ellerhur? fast vi inte ghillar varandra måste vi ändå acceptera varandra och det är det engla försöker göra genom att förlåta andras fel och göttgöra sina egna.

 • anna

  om du inte tycker om englas åsikter och ja allt hon säger och tycker. varför läser du hennes blogg? förstår du inte att engla är en människa sm har ett liv utanför bloggen som inte vill gå omkring på vad du säger för negativa saker om henne och vad alla andra säger. jag är trött på bloggmobbning. du har ingen skyldighet till att läsa bloggar du inte gillar. och de dså kallade fasne som du kallar dom eller vad sjutton du kallar dom, jag tycker att engla är helt fantastisk som står ut med alla komentarer hon inte bett om att få från dig och andra, men jag är inget fan! hon är inte mitt liv eller vad du tror, hon är en tjej jag tycker är cool och jag läser hennes blogg för att jag tycker om den. så ge dig. gör något vettigt med din tid istället för att titta på englas blogg och trycka ner henne och svara med ett inlägg där du säger att det inte är ditt fel att hon reagerar som hon gör, det är inte ditt fel! ägna din tid åt något viktigare, läs en blogg du gillar och ge den person en välig komentar, det stärker och ger oss samhörighet. vi ska inte slåss mot varandra, ellerhur? fast vi inte ghillar varandra måste vi ändå acceptera varandra och det är det engla försöker göra genom att förlåta andras fel och göttgöra sina egna.

 • N|.

  Som sagt. Du bevisar min tes rätt bra.

  a) du har inte vett nog att skriva en kommentar under en postning som faktiskt handlar om Engla

  b) Du kan uppenbarligen inte läsa: http://deepedition.com/2006/09/30/upplagget/ Jag gillar Engla. Jag visar bara att det är såna som du, som i princip satt upp henne på en piedestal som skapar hennes problem.

  c) Lär dig skriva så att man förstår.

 • N|.

  Som sagt. Du bevisar min tes rätt bra.

  a) du har inte vett nog att skriva en kommentar under en postning som faktiskt handlar om Engla

  b) Du kan uppenbarligen inte läsa: http://deepedition.com/2006/09/30/upplagget/ Jag gillar Engla. Jag visar bara att det är såna som du, som i princip satt upp henne på en piedestal som skapar hennes problem.

  c) Lär dig skriva så att man förstår.

 • anna

  in my ass att du gillar engla. och du läste en av dina patetiska komentararer nedan. någon skrev att hon inte gillade din blogg, vad blev hon kallad? idiot!
  du verkar vara en mogen människa, orka ödsla tid på dig som uppenbarligen inte kan älska dig själv eftersom du är så avdunsjuk på alla andra.

 • anna

  in my ass att du gillar engla. och du läste en av dina patetiska komentararer nedan. någon skrev att hon inte gillade din blogg, vad blev hon kallad? idiot!
  du verkar vara en mogen människa, orka ödsla tid på dig som uppenbarligen inte kan älska dig själv eftersom du är så avdunsjuk på alla andra.

 • N|.

  *ler*
  Avundsjuk? På vad? På Engla? Well. Knappast. Jag är tillräckligt framgångsrik när det gäller min andra blogg så jag haringet att vara avundsjuk för.

  Och du bevisar åter att du och andra faktiskt vill äga Engla. Det ska vara er egen. Den stora rädslan för er är att hon skulle förändras eftersom det skulle innebära att ni plötsligt får era verkligheter förändrade.

  Älska mig själv? Det är ett jävla tjat om att älska sig själv. Vad jag tycker om mig själv har inget med det här att göra. Att du inte förstår varför jag valt att spela ett spel för att visa på en verklighet är knappast mitt fel.

  ”Hon”? Om du hänsyftar på personen bakom signaturen ”Pris” så är jag inte så fördomsfull att säga att det är en kvinna. Fast du kanske vet vem det är?

 • N|.

  *ler*
  Avundsjuk? På vad? På Engla? Well. Knappast. Jag är tillräckligt framgångsrik när det gäller min andra blogg så jag haringet att vara avundsjuk för.

  Och du bevisar åter att du och andra faktiskt vill äga Engla. Det ska vara er egen. Den stora rädslan för er är att hon skulle förändras eftersom det skulle innebära att ni plötsligt får era verkligheter förändrade.

  Älska mig själv? Det är ett jävla tjat om att älska sig själv. Vad jag tycker om mig själv har inget med det här att göra. Att du inte förstår varför jag valt att spela ett spel för att visa på en verklighet är knappast mitt fel.

  ”Hon”? Om du hänsyftar på personen bakom signaturen ”Pris” så är jag inte så fördomsfull att säga att det är en kvinna. Fast du kanske vet vem det är?

 • [Comment ID #3845 Will Be Quoted Here]

  Ha ha, det där var nog bland det mest motsägelsefulla jag läst!

  Uppenbarligen orkar du ”ödsla din tid”, eftersom du skriver kommentaren. Att skriva på det sättet och anklaga någon för att inte vara mogen ger nog många (i alla fall mig) ett gott skratt ;)

  Förlåt, N|. att jag kommenterade kommentaren och inte inlägget. Jag ska inte ödsla min tid på att göra så mera, he he.

 • [Comment ID #3845 Will Be Quoted Here]

  Ha ha, det där var nog bland det mest motsägelsefulla jag läst!

  Uppenbarligen orkar du ”ödsla din tid”, eftersom du skriver kommentaren. Att skriva på det sättet och anklaga någon för att inte vara mogen ger nog många (i alla fall mig) ett gott skratt ;)

  Förlåt, N|. att jag kommenterade kommentaren och inte inlägget. Jag ska inte ödsla min tid på att göra så mera, he he.

 • N|.

  Ingen fara. Kommentarerna finns ju redan där :)

 • N|.

  Ingen fara. Kommentarerna finns ju redan där :)

 • Jag tror att jag ska börja kalla dig trolljägare i forsättningen ;)

 • Jag tror att jag ska börja kalla dig trolljägare i forsättningen ;)

 • BRB

  Haha nu var du rolig N|:
  Skugge ger sig in i marknadsföringsdebatten. Hon anser att bloggar är en bra marknadsföringsmetod.

  – Helt riktigt!

  Och att mediebloggarna gnäller.

  – Japp, är inte inlägget ovan ett exempel på det?

  Det som är extra intressant är att hon verkar tycka att allt med bloggandet började med att hon och af Kleen och resten hittade bloggarna.

  – Ja det stämmer väl rätt bra eftersom det var då de fick brett genomslag. För 2 år sen var det va? Och det stämmer om man ser Sigges grafer över bloggosfärens utveckling i Sverige.

  Sen är det ganska intressant att hon uppmanar folk att stänga av kommentarsfunktionen.
  Hello, den frågan har avhandlats innan hon ens fattade vad en blogg var.

  – Nu hänger jag inte med. Har hon inte rätt att tipsa om att stänga av kommentarsfunktionen bara för att det avhandlats på andra ställen förr i tiden? Där får du nog tänka till N| eller åtminstone förklara vad du menar.

  Såg förresten idag att Skugges dagbok säljs på bokrean på Åhlens. Ett hett tips till er som inte förstår er på Skugge eller som N| ovan bara tycker att hon är rolig. För hon är rolig, skarp och rent allmänt väldigt läsvärd.

 • BRB

  Haha nu var du rolig N|:
  Skugge ger sig in i marknadsföringsdebatten. Hon anser att bloggar är en bra marknadsföringsmetod.

  – Helt riktigt!

  Och att mediebloggarna gnäller.

  – Japp, är inte inlägget ovan ett exempel på det?

  Det som är extra intressant är att hon verkar tycka att allt med bloggandet började med att hon och af Kleen och resten hittade bloggarna.

  – Ja det stämmer väl rätt bra eftersom det var då de fick brett genomslag. För 2 år sen var det va? Och det stämmer om man ser Sigges grafer över bloggosfärens utveckling i Sverige.

  Sen är det ganska intressant att hon uppmanar folk att stänga av kommentarsfunktionen.
  Hello, den frågan har avhandlats innan hon ens fattade vad en blogg var.

  – Nu hänger jag inte med. Har hon inte rätt att tipsa om att stänga av kommentarsfunktionen bara för att det avhandlats på andra ställen förr i tiden? Där får du nog tänka till N| eller åtminstone förklara vad du menar.

  Såg förresten idag att Skugges dagbok säljs på bokrean på Åhlens. Ett hett tips till er som inte förstår er på Skugge eller som N| ovan bara tycker att hon är rolig. För hon är rolig, skarp och rent allmänt väldigt läsvärd.

 • N|.

  Du har missat att jag har läst allt som Skugge kommit ut med. Och återigen. DET HÄR ÄR INGET JÄVLA USENET-forum! Kommentera eller dra åt helvete!

  Hon har rätt att göra vad fan hon vill och du har faktiskt fel (och Sigge). Genomslaget kom tidigare än mediebloggarna. Hedgehog-Sara tillhörde den första stora bloggsvängen och det var tidigare än Skugge. af Kleen var tidigare däremot. Isobel senare. Du borde kanske titta på Media Culpas undersökningar istället för att förlita dig på Sigge Eklund, vars kunskap om bloggande bygger på en tvåårig erfarenhet.

  Och du kanske inte ska diskutera marknadsföring på bloggar med mig om du inte vill behöva bevisa dina teser. Skugges bevis är inga bevis. Du kanske skulle ta och läsa lite på Problogger, eller hos Beta Alfa, eller varför inte på min blog Researcher.se om just bloggar som marknadsföringsinstrument. Där kan du också läsa om att använda bloggar för att skapa ett personligt varumärke (som det egentligen handlar om).

 • N|.

  Du har missat att jag har läst allt som Skugge kommit ut med. Och återigen. DET HÄR ÄR INGET JÄVLA USENET-forum! Kommentera eller dra åt helvete!

  Hon har rätt att göra vad fan hon vill och du har faktiskt fel (och Sigge). Genomslaget kom tidigare än mediebloggarna. Hedgehog-Sara tillhörde den första stora bloggsvängen och det var tidigare än Skugge. af Kleen var tidigare däremot. Isobel senare. Du borde kanske titta på Media Culpas undersökningar istället för att förlita dig på Sigge Eklund, vars kunskap om bloggande bygger på en tvåårig erfarenhet.

  Och du kanske inte ska diskutera marknadsföring på bloggar med mig om du inte vill behöva bevisa dina teser. Skugges bevis är inga bevis. Du kanske skulle ta och läsa lite på Problogger, eller hos Beta Alfa, eller varför inte på min blog Researcher.se om just bloggar som marknadsföringsinstrument. Där kan du också läsa om att använda bloggar för att skapa ett personligt varumärke (som det egentligen handlar om).

 • BRB

  ok

 • BRB

  ok